Giresun Belediyesi Borçları Kafaları Karıştırıyor!

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Fahri Uzun, Yeşilgiresun Gazetesine yaptığı açıklamada; Giresun belediyesini 5 yıl önce 270 milyon lira borçla devir aldıklarını ve 900 milyon lira borçla devrettiklerini söyledi Fahri Uzun, Yeşilgiresun’a verdiği bilgide Belediyenin 900 milyon liralık borcuna karşılık 1 milyar 750 milyon liralık gelirinin olduğunu, kesilen çekin 300 milyon değil, 184 milyon lira...

Giresun Belediyesi Borçları Kafaları Karıştırıyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Fahri Uzun, Yeşilgiresun Gazetesine yaptığı açıklamada; Giresun belediyesini 5 yıl önce 270 milyon lira borçla devir aldıklarını ve 900 milyon lira borçla devrettiklerini söyledi

Fahri Uzun, Yeşilgiresun’a verdiği bilgide Belediyenin 900 milyon liralık borcuna karşılık 1 milyar 750 milyon liralık gelirinin olduğunu, kesilen çekin 300 milyon değil, 184 milyon lira olduğunu kaydetti.

Sosyal medya üzerinden çeşitli rakamların havada uçuştuğu borçlarla ilgili olarak Yeşilgiresun gazetesi haber müdürü Cavit Özdemir ile görüşen AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mali Müşavir Fahri Uzun hesapları yeni başkana devrettiklerini belirterek havada uçuşan borç miktarlarının gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

Fahri Uzun, Aytekin Şenlikoğlu tarafından 300 milyon liralık çek kesildiği yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi. Fahri Uzun, kesilen çeklerin toplamının 184 milyon lira olduğunun altını çizerek şöyle dedi” Bu çekler Giresun Belediyesinden alacaklı olan kişi ve kurumlara kesilmiştir. Vadesi de yıl sonuna kadardır” “Niye peşin ödeme yapmadınız” şeklindeki sorumuza ise Fahri Uzun;” Belediyenin kasasında para olmadığı için bu yolu seçtik” karşılığını verdi.

Giresun Belediyesi Borçları Kafaları Karıştırıyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.